Over mij

"Met een passie voor precisie en een streven naar perfectie, streef ik ernaar om jouw wenkbrauwen te transformeren naar hun allerbeste staat."

Het gezicht achter Milook

Marieke de Vet

Ik ben Marieke, een gepassioneerd wenkbrauwspecialist!
Sinds 2017 werkzaam als allround visagiste en bruidsstylist en heb mij sinds 2021 volledig gespecialiseerd in het maken van de perfecte wenkbrauwen, omdat wenkbrauwen zo ontzettend belangrijk zijn voor je mimiek en je uitstraling.

Mijn opleiding bij MP Powder Brows, de meest vooraanstaande Powder Brows-opleider in Nederland, benadrukt mijn toewijding aan het vak en mijn zoektocht naar excellentie. Dit stelt mij in staat om mijn klanten een betrouwbare en hoogwaardige service te bieden.

In mijn huiselijke salon staat de klant centraal. Ik luister aandachtig naar jouw wensen, geef deskundig advies en zorg ervoor dat je je op je gemak voelt. Het opbouwen van vertrouwen en respectvolle relaties met mijn klanten is voor mij van het grootste belang.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te helpen je natuurlijke schoonheid te verbeteren. Samen kunnen we streven naar het perfecte resultaat dat bij jou past.

Wat je mag verwachten

"Professioneel, Persoonlijk, en Precies: Mijn drie pijlers voor wenkbrauwperfectie."

Persoonlijke Betrokkenheid:

Mijn voornaamste focus ligt op het welzijn en de tevredenheid van mijn klanten. Ik luister naar hun wensen, geef professioneel advies en zorg ervoor dat ze zich comfortabel voelen.

Aandacht voor Detail

Als wenkbrauwspecialist ben ik bijzonder nauwkeurig en let ik op elk detail. Elk onderdeel van mijn werk wordt met zorg behandeld, wat resulteert in een prachtig eindresultaat waarop mijn klanten kunnen vertrouwen.

Gekwalificeerd door de Beste in het Vak

Mijn opleiding bij MP Powder Brows, de toonaangevende Powder Brows-opleider in Nederland, benadrukt mijn toewijding aan het vak en mijn zoektocht naar excellentie.