Lash lift

Volle natuurlijke wimpers

Wil je elke dag genieten van prachtig gekrulde wimpers zonder het gedoe van mascara en wimperkrultangen? Ontdek dan onze lash lift! Met deze innovatieve behandeling worden je natuurlijke wimpers zorgvuldig gekruld en omhoog getild, waardoor je ogen groter en levendiger lijken. Lash lifting is bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en zelfs slapen.

Duur behandeling: 60 minuten 
Zichtbaarheid 4-8 weken  
Tarief: €59,50 

Milook Beauty Bar Assen

Behandeling lash lift

Lash lift is een complete behandeling die de volgende stappen omvat:

 • Voorbereiding en Reiniging: We starten met het reinigen van je wimpers en beschermen de onderste wimpers.

 • Plaatsen van Siliconen Pads: We plaatsen siliconen pads  aan op je oogleden waarmee we de krul vormen.

 • Krullen en Fixeren: Je wimpers worden omhoog gekruld en gefixeerd voor de gewenste krul.

 • Optioneel Verven: Als je wilt, kunnen we je wimpers tijdens de behandeling verven voor een intensere uitstraling.

 • Verzorging en Afronding: Na de behandeling wordt een verzorgende conditioner aangebracht, en de siliconen pads worden verwijderd. Nu geniet je van prachtig gelift en gekruld wimpers zonder gedoe met mascara.

Nazorg lash lift

Nazorginstructies om zolang mogelijk plezier te hebben van jouw wimpers: 

 • Voorkom watercontact met je wimpers gedurende de eerste 24 uur om de krul te behouden.
 • Het is het beste om geen mascara te gebruiken gedurende de eerste 24 uur na de behandeling om de resultaten te optimaliseren.
 • Gebruik geen make-upremovers of reinigers met olie op en rond je wimpers, omdat dit de lift kan aantasten.
 • Borstel je wimpers zachtjes met een wimperborstel om ze in de gewenste positie te houden.
 • Gebruik geen waterproof mascara 
 • Gebruik voor het mooiste resultaat castorolie elke avond voor het slapen gaan op gereinigde wimpers. Verkrijgbaar in de Salon. 

Before & After

Resultaten

Veelgestelde vragen lash lift

Nee, lash lift is niet schadelijk voor je eigen wimpers. Het is een veilige behandeling die de wimpers niet beschadigt.

Ja, je kunt mascara blijven gebruiken na lash lift, maar meestal is mascara de eerste 24 uur na de behandeling niet nodig. Gebruik geen waterproof mascara. 

Nee, lash lift is over het algemeen pijnloos. Sommige mensen kunnen een licht tintelend gevoel ervaren tijdens de behandeling.

Lash lift kan meestal niet worden gecombineerd met wimperextensions, omdat het de natuurlijke wimpers krult en omhoog lift, wat kan interfereren met de extensions.

Het wordt meestal aanbevolen om gedurende de eerste 48 uur na de behandeling watercontact met je wimpers te vermijden om de krul te behouden

Lash lift is over het algemeen veilig voor mensen met gevoelige ogen, maar het is altijd goed om dit met je specialist te bespreken.

Ja, je kunt nog steeds oogmake-up dragen na lash lift. Het is echter het beste om producten op waterbasis te gebruiken en mascara de eerste 24 uur na de behandeling te vermijden.

Hoe vaak je lash lift moet bijwerken, hangt af van de natuurlijke groeicyclus van je wimpers en je persoonlijke voorkeur. Over het algemeen wordt aanbevolen om lash lift elke 6 tot 8 weken bij te laten werken. Dit komt omdat je natuurlijke wimpers na die tijd beginnen uit te groeien, waardoor de krul geleidelijk verdwijnt.