Airbrush brows

PMU Wenkbrauwen

Ontdek (Ombré)Powder Brows, een semi-permanente behandeling (PMU) voor prachtig gevormde wenkbrauwen met een natuurlijke ombre-look. Deze methode maakt gebruik van kleine, pixelachtige puntjes die in de bovenste laag van de lederhuid worden gebracht om vollere wenkbrauwen te creëren met een zacht poedereffect, dat lijkt op make-up. Wat deze behandeling echt bijzonder maakt, is de subtielere pigmentatie aan het begin van de wenkbrauw, waardoor een zachte, poederachtige uitstraling ontstaat die geleidelijk donkerder wordt naar de staart van de wenkbrauw. Say goodbye to daily makeup stress en bespaar tijd in je dagelijkse routine. 

Milook Beauty Bar Assen

Behandeling powder brows

De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal PMU apparaat waarbij pigment in de bovenste laag van lederhuid wordt ingebracht met behulp van een pen met een naaldcartridge. Hoewel deze techniek lijkt op tatoeëren, heeft PMU een ander doel. Het wordt subtiel en met een natuurlijke uitstraling toegepast in de bovenste laag van de huid. En zal na 1,5 tot 2 jaar vervagen.

De behandeling begint met een intake, waarin we jouw wenkbrauwvoorkeuren en verwachtingen bespreken. De sessie wordt een paar weken later zorgvuldig afgerond met een nabehandeling om ervoor te zorgen dat jij de perfecte wenkbrauwen krijgt die bij jouw gezicht passen. Gedetailleerde informatie over de stappen vind je verder op deze pagina.

Bij Milook Beauty Bar werken we uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur zodat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

Nazorg powder brows

In vergelijking met andere wenkbrauwbehandelingen, zijn er enkele specifieke stappen die je moet volgen om de schoonheid van je (Ombre) Powder Brows te behouden.

Tijdens je afspraak wordt de nazorg uitgebreid uitgelegd, zodat je precies weet wat je moet doen om langdurige perfectie te garanderen. Deze nazorg omvat onder andere het vermijden van watercontact gedurende de eerste 7 dagen na de behandeling, het niet aanraken of krabben van je wenkbrauwen en het vermijden van make-up op het behandelde gebied.

Bekijk hier het uitgebreide nazorgformulier 

Voordelen powder brows

Een prachtige oogopslag

Wordt elke dag wakker en ga slapen met perfecte symmetrische wenkbrauwen.

Make-up vrij

Geen dagelijkse wenkbrauwmake-uproutine nodig, wat tijd bespaart in de ochtend.

Geschikt voor alle leeftijden

Powderbrows zijn ook zeer geschikt voor de rijpere en vette huid.

Geschikt voor elk huidtype

Geschikt voor alle huidtype: droog/vet/gecombineerd/grove poriën.

Geen beschadiging van de huid

We maken gebruik van geavanceerde apparatuur wat het risico op huidbeschadiging minimaliseert.

Camoufleren van onvolkomenheden

Zeer goed toe te passen bij het verbergen van littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen;

Langdurig natuurlijke uitstraling

Het resultaat is een prachtig en natuurlijk ogend poedereffect dat tot wel 1,5 tot 2 jaar blijft.

Snelle hersteltijd

Roodheid en zwelling zijn minimaal, zodat je snel weer aan het werk kunt.

De powder brows behandeling

De behandeling duurt ongeveer 2 à 3 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

01

Intake

Tijdens de intake bespreken we je wensen en verwachtingen van Milook Beauty Bar. Het is handig om een foto te laten zien van je wensen

02

Voortekenen

Op basis van je wensen, de vorm van je gezicht en natuurlijke wenkbrauwen beginnen we met het voortekenen van de gewenste vorm. Hierbij krijg je een spiegel om het resultaat te bekijken en schriftelijk akkoord te geven.

03

Kleurkeuze

Na het voortekenen bepalen we samen welke kleur het beste bij jou past. Hierbij houden we rekening met je wensen, maar vooral met de ondertoon en type van je huid, natuurlijke haarkleur etc.

04

Behandeling

Nadat de vorm en kleur is bepaald starten we met de behandeling. De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

05

Nazorg

Aan het einde van de behandeling krijg je nazorg instructies. Deze ontvang je ook via email.

06

Nabehandeling

Na 6 tot 8 weken volgt de nabehandeling. Hier werken we de wenkbrauwen bij en ga je naar buiten met perfecte wenkbrauwen.

Before & After

Resultaten

Veelgestelde vragen powder brows

Ombre Powder Brows blijven meestal 1 tot 2 jaar mooi, afhankelijk van de huidtype en verzorging.

De meeste mensen ervaren slechts milde ongemakken tijdens de behandeling, vergelijkbaar met epileren.

Ja, er is een specifieke nazorgroutine nodig om de kleur en vorm van de wenkbrauwen te behouden. Deze wordt tijdens de behandeling zorgvuldig besproken. 

Het wordt aanbevolen om gedurende 7 dagen na de behandeling geen make-up op of rond de wenkbrauwen te gebruiken.

Ja, Ombre Powder Brows zijn geschikt voor verschillende huidtypes, maar het resultaat kan variëren.

Nee, dit raden wij gedurende de eerste 7 dagen na de behandling af!.

Permanente make up wordt aangebracht met een PMU apparaat. Dit lijkt op tatoeëren maar permanente make up gaat net onder de lederhuid zitten. Hierdoor is het semi permanent.

Ja! Voor een optimaal resultaat wordt een aanvullende sessie aanbevolen. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid wordt ingebracht, kan na ongeveer een maand 50-70% van zijn kleur verliezen. Daarom is het essentieel dat je terugkomt voor een nabehandeling. In sommige gevallen kan de huid het pigment niet goed opnemen, wat een tweede behandeling rechtvaardigt. In zeldzame gevallen kan zelfs een derde sessie nodig zijn.

Tijdens de eerste 2-3 weken na de behandeling wordt het afgeraden om naar de sauna te gaan, gebruik te maken van de zonnebank en blootstelling aan direct zonlicht te vermijden. Intensief sporten raden wij ook af (ivm zweten)

Daarnaast wordt afgeraden om gedurende de eerste 7 dagen na de behandeling make-up aan te brengen.

Het wordt afgeraden om wenkbrauwen te laten zetten als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Er bestaat nog onzekerheid over alle risico’s die PMU met zich kan meebrengen voor zwangere vrouwen. Bovendien, als je een infectie oploopt als gevolg van de behandeling, kunnen sommige medicijnen ter behandeling van de infectie schadelijk zijn voor je (ongeboren) kindje.

Bij Milook Beauty Bar hanteren wij een minimale leeftijd van 18 jaar.

Zweet stoot pigment af. Daarom adviseren wij om de eerste week na de behandeling niet te sporten. Deze instructies ontvang je ook bij het maken van een afspraak en na de behandeling.

Nee, je dient de eerste 7 dagen na de behandeling contact met water te vermijden.